Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ellipse Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Optimizare SEO Ellipse Media
200 lei
Brand
Servicii de Optimizare Seo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Optimizare pentru Motoarele de Cautare/ SEO sau Search Engine Optimization, reuneste metode si tehnici de amplificare a volumului si calitatii traficului unui website prin imbunatatirea rezultatelor cautarii pe un anumit Search Engine.

Ca o strategie de marketing pentru cresterea relevantei unui site web, SEO urmareste atat modul de functionare al motoarelor de cautare, algoritmul de indexare, cat si "Ce" si "Cum" cauta vizitatorii.
Chiar si cel mai bun web design sau cel mai bun web hosting, nu garanteaza prezenta vizitatorilor si traficul pe site, ci doar prin optimizare si promovarea web se pot obtine rezultate mai bune in motoarele de cautare.

O pozitionare cat mai inalta in motoarele de cautare rezulta din buna optimizare a paginilor site-ului dumneavoastra, dar si din inscrierea in directoare web, site-uri cu acelasi profil, articole, si asa mai departe.

Exista mai multi factori care pot influenta costurile si timpul necesar optimizarii site-ului dumneavoastra pentru motoarele de cautare. Acesti factori includ competitia, cat de mult marketing s-a facut pana acum, continutul si tema site-ului, obiectivele de bussines si, bineinteles, bugetul alocarii pentru optimizare.
Din Gura in Gura